Nume lansării: Dead.Rising.2.Off.the.Record-SKIDROW Dimensiune: 6.08 GB | Regiune: - | Distribuitor: Capcom Producător: Blue Castle Games | Data lansării: 10/10/2011 Gen: Acţiune Aventuri | Limba: Eng
Lansat Descriere: 


Dead Rising 2: off the record, vede supravieţuitor Wilamette şi erou de Rising Moartă, fotojurnalist Frank West, în centrul atenţiei în calitate de actori experienţă o interpretare foarte diferite de evenimente în acest lucru, un reimagining a focarului oraşului Fortune. Aceasta poveste supleant înseamnă o nouă toate Dead Rising 2 experienţă; cu Frank cu care se confruntă noi misiuni, noi inamici, noi combo-arme cu care să îi învingă, plus un nou brand oraşului atracţie Fortune pentru a explora. Complimenteaza narativ noi şi de acţiune din Dead Rising 2: off the record sunt accesorii la elemente, cum ar fi sistemul de a salva şi experienţa co-op pentru a oferi mai multe satisfacţii joc.
Caracteristici:

    
Fortune oraşului, dar nu asa cum o stiti - Experienta o re-interpretare a focarului oraşului Fortune prin ochii si camera de fotojurnalist Frank West.
    
Povestea noi şi misiuni unice pentru Frank West.
    
Noi medii.
    
Noi duşmani şi Psychoanaleptice mai psihotice.
    
Noi nebun şi hilar combo-arme.
    
Elemente noi şi vehicule.
    
Spune "Brânză!" - Capture cele clasice, violente, infricosator, hilar momente Dead Rising, castiga puncte de prestigiu si termina toate misiunile noi cu funcţia lui Frank camera noi şi îmbunătăţite.
    
Experienţa modernizate - completa de îmbunătăţiri tehnice, accesorii de sistem şi upgrade-uri pentru a crea o facilitate mai rapid, fin, în creştere mai satisfacatoare Moarta.

 
Cerinte de sistem:

Sistem de operare: Windows Vista ® / XP, Windows 7
Procesor: Intel Core 2 Duo 2.4 Ghz sau mai bun, AMD Athlon X2 2.2 GHz sau mai bine
Memorie: 2 GB RAM
Spaţiu pe hard disk: 8,5 GB spaţiu liber pe hard disc
Video: NVIDIA ® GeForce ® 8800GTS sau mai bine, ATI Radeon HD 3850 sau mai bine
DirectX ®: DirecX ® 9
Conexiune la Internet necesara pentru activarea joc.



Dead.Rising.2.Off.the.Record-SKIDROW
Dead.Rising.2.Off.the.Record-SKIDROW
Dead.Rising.2.Off.the.Record-SKIDROW

Categories: