Pro Evolution Soccer 2012 (c) Konami

     
10/2011 :..... RELEASE.DATE .. PROTECŢIA .......: Serial / Securom
           
1 :.......... DISC (S) .. GAME.TYPE ........: Sport

PES 2012 va continua determinarea Konami de fani pentru a asculta şi a faceîmbunătăţiri cheie la aspectele publicul cere. Astfel, accentul dePES 2012 este de a asigura cel mai înalt nivel de jucabilitate, provocare şirealism pentru joc, în timp ce, de asemenea, îmbunătăţirea nivelului de control oferiteutilizatori. Schimbări fundamentale în toate domeniile de AI sale au fost făcute ca urmare afeedback-ul utilizatorilor. În mod similar, munca în echipă este esenţială pentru modul în care se mută de joc şise simte, care să permită fanilor să reproducă orice s-ar vedea într-un meci real.Active AI: PES 2012 se străduieşte să recreeze etica circulaţia şi echipa de la Realfotbal, şi Active AI joacă un rol vital în acest sens. Jucătorii nu vor maiefectiv la o minge, dar va face execută inteligente pentru a crea spaţiu şi remizămarkeri, în timp ce alţii vor să se facă la dispoziţie, instigă ruleaza, şivizibil cere mingea. În caseta, jucatorii de sprijin va face diagonalăruleaza momeală, sprijină pe deplin se vor suprapune pe aripi şi mijlocaşii voroferi un sprijin din spatele mingii. Noul Active rutinele AI asigurafluxul de un meci este mult mai naturală, cu rutine specifice atat in atac cat side apărare. Ţineţi-vă play puse în aplicare de anul trecut a fost îmbunătăţit pentru mai uşorde control cu ​​o eficacitate mai mult. Apărarea ca o unitate joacă un rol-cheie, şijucatori au acum o linie de strans, verificaţi cu privire la distanţa dintre ele,urmări înapoi ca o unitate, şi completaţi pentru fiecare alte. Ca indivizi, de asemenea, eleia decizii mai bune pentru a închide spaţiul, bloc şi pentru a aborda.
Înghesuit: fizica este o componenta cheie in PES 2012, cu tărie jucătorunul din atributele lor cheie individuale, şi având un efect vital asupra moduluiei pot folosi puterea lor pentru a câştiga mingea într-o situaţie unu-la-unu.Jucătorii intră acum în funcţie de modul în care acestea sunt contestate, cu mai realisteanimaţii folosite pentru a arăta provocările înghesuit între doi jucători.
Grafica: mai multe aspecte ale jocului s-au bucurat de un imens revizuire. Playerexpresia facială este acum mult mai bogată şi efectele de iluminare sunt mainaturale, în timp ce camerele de ultima arată în largul mare varietate de smoală-sidecirculaţie, cu mai multe detalii privind şi în jurul valorii de joc decât oricând înainte.
Oprit de control Ball: La fel de cheie pentru deschiderea PES 2012 este abilitatea de aa evidenţia orice jucător în orice moment. Un nou sistem a fost implementat,permiţând utilizatorilor să treacă jucatori cu uşurinţă. În apărare, stick-dreapta esteacum utilizate pentru a selecta orice jucător de câmp, în timp ce piesele sunt stabilite, de asemenea, consolidatăprin utilizarea acestuia. Lovituri de goluri, cornere, lovituri libere si arunca-in-uri lasa acumghidul de repede să ia controlul asupra oricarui jucator de pe minge, care să permită ruleaza inteligentcare creează spaţiu pentru un atac.
Arbitru AI: Arbitrii sunt de asemenea cruciale pentru fluxul de joc generale şi AI lor aa fost mult îmbunătăţită pentru a asigura mai puţine întreruperi pentru a juca. Deciziile suntîmbunătăţit, iar avantajul este jucat mult mai mult în mod regulat în ofsaid şi gratuitkick scenarii. Ca atare, refs va interveni doar atunci când cu adevărat necesar, daracestea vor arăta cărţile, dacă este necesar juca o dată sa rupt în jos.
Pass Suport: accesate prin noile setări personale jucător, PassSprijin permite utilizatorilor pentru a determina nivelul de asistenţă AI atunci când trecemingea. Jucătorii pot opta pentru unul dintre cele cinci setări de tot sprijinul, dreaptapână la stabilirea veteran complet, care opreşte tot sprijinul, astfel încâtdirecţie, greutatea şi viteza de fiecare trecere este la dispoziţia lor

1. Unrar.2. Burn sau mount imagine.3. Instalaţi jocul. Când vi se solicită pentru o utilizare de ordine una dintre următoarele:
!

4. Copierea asupra conţinutului de cracare Crack dir de pe disc la dvs.
 
dir. Am inclus, de asemenea, patch 1.01 si un crack pentru asta.5. Joaca jocul. , Nu îi permit să meargă on-line, utilizează firewall-ul dacă este necesar.6. Sprijin dezvoltatorilor de software. Daca iti place acest joc, IT CUMPARA!


Cerinte minime de sistem:

Windows XP SP3, Vista SP2, 7
Intel Pentium IV 2.4GHz sau echivalent
1GB RAM
8 GB spaţiu liber pe disc
DirectX 9.0c compatibil placă video. 128MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 6600 sau AMD / ATI Radeon X1300 placa video)
DirectX 9.0c Placă de sunet compatibilă
DirectX 9.0c sau mai mare (sunt incluse pe disc)
Compatibil cu Windows tastatură
800 x 600 rezolutie monitor

Cerinte de sistem recomandate:

Windows XP SP3, Vista SP2, 7
Intel Core2 Duo 2.0GHz sau un procesor echivalent
2GB RAM
8 GB spaţiu liber pe disc
DirectX 9.0c compatibil placă video. 512 Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 7900 sau AMD / ATI Radeon HD2400 sau mai bine)
DirectX 9.0c Placă de sunet compatibilă
DirectX 9.0c sau mai mare (sunt incluse pe disc)
Compatibil cu Windows USB Gamepad
1280 x 720 rezolutie monitor

Chipset-urile suportate de joacă PES2012:
NVIDIA - GeForce GTX285, 9800, 8800, 8600, 7950, 7900, 7800, 7300, 6800, 6600, 6200
AMD / ATI - Radeon HD5850, HD5770, HD4870, HD4650, HD3870, HD2600, HD2400, X1900,
X1650, X1600, X1300
Intel - Graphics HD 2000, HD Graphics 3000
Ar putea fi necesar pentru a actualiza driverele hardware-ul înainte de a juca.
Versiunile pentru laptop a acestor carduri pot lucra, dar nu sunt acceptate.






Categories: