Call of Duty: Modern Warfare 3
Gen: AcţiuneAnul: 2011Design: Infinity WardPlatforma: PC
Rezumat: Modern Warfare se întoarce! În noiembrie cea mai mare opta incasari de acţiune serie shooter-ul de toate returnările timp, cu o continuare epică a premiat film pentru "Game of the Year" Call of Duty: Modern Warfare 2.Call of Duty: Modern Warfare 3 începe în cazul în care dreptul de Modern Warfare 2 capete. Deşi supravieţuitorii de Task Force 141 sunt neutralizate Generalul John Shepherd, Makarov, este încă destul de vag şi terifiante planul său părea să funcţioneze. Poate "Soup" McTavish pentru a salva zi?3 Modern Warfare este special conceput pentru carnagiul multiplayer online. Ca şi în Call of Duty Elite are, de asemenea, o dată de început, puteţi urmări rata de crime / decese în Call of Duty: Modern Warfare 3 ca niciodată înainte. Multiplayer explozive de război modern 3 este completat de un mod co-op-Spec Ops, care vă permite pentru a finaliza noi misiuni de cooperare cu un prieten.

Cerinte minime de sistem:
CPU: Intel ® Core ™ 2 Duo E6600 sau AMD Phenom ™ X3 8750 procesor sau mai bineRAM: 2GB RAMVGA: Shader 3.0 sau mai bun 256 MB NVIDIA ® GeForce ™ 8600GT / ATI ® Radeon ™ X1950 sau mai bunDX: DirectX ® 9.0c sau o versiune ulterioarăSistem de operare: Windows ® XP / Windows Vista ® / Windows ® 7HDD: 16 GB spaţiu liber pe hard disc
Metoda de intrare:1. Salvare pe disc sau mauntnete cu Daemon Tools.2. Instalaţi jocul.3. Copiaţi conţinutul de Crack folder, situat pe DVD2, directorul de instalare al jocului.4. Joaca!

Categories: