L.A. Noire: Complete Edition
Gen: AventurăAnul: 2011Dezvoltare: Echipa BondiPlatforma: PC
Rezumat: Dezvoltat de Rockstar Leeds şi construite astfel încât să-l ruleaza pe o gama larga de calculatoare, LA Noire are o gama larga de caracteristici personalizate, inclusiv capacitatea de a rearanja tastatură şi funcţionalitatea gamepad-ul pentru a optimiza performanţa şi experienţa. Împreună cu acurateţe crescută şi grafică îmbunătăţită, versiunea PC a jocului va include suport 3D, chiar şi pentru un sentiment puternic de interacţiune şi de imersiune în detalii uimitoare de 40 de ani LA ai secolului trecut.
Dezvoltat de echipa Bondi, în colaborare cu Rockstar Games, LA Noire este un thriller detectiv, în creştere în Los Angeles în perioada de după al doilea război mondial. Rolul de detectiv Cole Phelps, ar trebui să uite pentru urme în interogarea suspecţilor şi pentru a urmări în justiţie infractorii pentru a rezolva o serie de cazuri în funcţie de lumea reală accidente. În timp ce în creştere prin rândurile de departamentul de poliţie Losanzheliskoto, Phelps vine faţă în faţă cu inima corupt din City of Angels: de la starleta nu a reuşit să poliţiştilor corupţi şi se întinde tentaculele mult la lumea interlopă, pentru a ajunge la întunericul din demonii lui proprii.

Cerinte minime de sistem:Sistem de operare: Windows 7 / Windows Vista Service Pack 1 / Windows XP Service Pack 3Procesoare Intel: Core 2.2 GHz la 3,2 GHz Quad CoreProcesoarele AMD: Dual Core 2.4Ghz la Quad Core 3.2GHzRAM: 2GB la 8GBSpaţiu pe hard disk: 16GBVideo Card: NVIDIA GeForce 8600 GT 512MB la NVIDIA GeForce GTX 580 1536MB sau Radeon HD3000 512MB pentru Radeon HD 6850 1024MB
Metoda de intrare:1. Salvare pe disc sau mauntnete cu Daemon Tools.2. Instalaţi jocul.3. Copiaţi conţinutul unui SKIDROW folder, situat pe DVD2, directorul de instalare al jocului.4. Joaca!

Categories: