Saints Row: The Third

Gen: Acţiune
Anul: 2011
Dezvoltare: Volition
Platforma: PC

Sumar: Anii după ce au luat Stilwater pentru propria lor, sfinţii Third Street au evoluat de la banda de strada la nume de brand de uz casnic, cu adidaşi Vieţile Sfinţilor, bauturi energizante Vieţile Sfinţilor şi Gat Johnny păpuşi Bobble cap toate disponibile la un magazin aproape de tine.
Sfintii sunt regii Stilwater, dar statutul lor celebritate nu a trecut neobservat.Sindicatul, o fraternitate legendar penale cu pioni în jocul de pe tot globul, sa transformat ochii pe Sfinţi şi cere tribut. Refuzul de a îngenunchea la Syndicate, luaţi lupta pentru Steelport, o metropolă odată-mândru redus la un oraş luptă de păcat sub control Syndicate.
Ia-o cisternă pentru paraşutism, apel într-un atac aerian prin satelit, axat pe o banda lupte mexican, şi te aperi împotriva unei forţe bine pregătiţi militar folosind doar o jucarie sexuala in scenariile cele mai gameplay-out landish văzut vreodată, aprinde un război la nivel de oraş , care va stabili Steelport pe foc. Curea-l pe ..


Cerinte minime de sistem:

Sistem de operare: Windows ® XP
Procesor: Procesor Dual Core 2GHz (Intel ® Core 2 Duo sau AMD Athlon X2) sau mai mare
Memorie: 2GB System RAM sau mai mult
Graphics: 320MB RAM Video GPU g / Shader Model 3.0 suport. NVIDIA ® GeForce ® 8800 serie sau mai bine. ATI Radeon HD3800 serie sau mai bine
DirectX ®: 9.0c
Hard Drive: 10GB

Metoda de intrare:
1. Salvare pe disc sau mauntnete cu Daemon Tools.
2. Instalaţi jocul.
3. Copiaţi conţinutul unui SKIDROW folder, situat pe DVD-se, directorul de instalare al jocului.
4. Joaca!

Categories: