http://i68.fastpic.ru/big/2014/1105/86/34ad92825c31bcd12903b0ff8e1a0d86.jpg

Kings Bounty Dark Side Premium Edition-PROFET (PC / ENG / 2014)
Engleză | PC | 2014 | 2.69 GB
Gen: RPG, Strategie

A venit timpul să se alăture Călătorie închis de cealaltă parte a Teana și vizita o parte misterioasă a lumii nu înainte de văzut de către vânători de recompense regale.


Kings Bounty Dark Side Premium Edition-PROFET

Lumea este în criză. După ce a câștigat bătălia de la Tristrem, elfi arogante jefuiască satele orcish, profana altare sfinte, și masacru nevinovați. Orc-Baghyr, cea mai mare de viață Orc razboinic, este forțat să fugă cu o mână de fani fideli. El promite să se întoarcă cu o forță mai puternică și relua patriei sale!

Armate de cavaleri omului invada țara de Atrixus. Un diavoliței tânăr pe nume Neoleene, încă doliu la moartea tatălui său regal, și unitatea ei mic de ME devotati este tot ceea ce stă în calea de hoardă invadatoare.

Castelulthe vechi clanului Morton este amenințată de o armată de vânători de vampiri. Young Daert pleacă de acasă pentru a căuta aliați printre celelalte rase întunecate. Toți trebuie să i se alăture sau să piară.

Destinele celor trei eroi sunt sigilate. Ei vin împreună în adâncurile Peștera Neagră, unde multe secole în urmă rase de Lumina închiși Evil antică. Eroii schimb de jurăminte și a cotei de artefacte antice, apoi aduna armatele lor și marș de a lupta pentru supraviețuirea rasei lor. Ei trebuie să se unească împotrivathe Light sau pe cale de dispariție!

Ediția Premium include Dark Side Cookies bonus DLC care dispune:

Cheag de întuneric amuletă oferi bonus de bani și de experiență
Două locații suplimentare
Peste o duzină de quest-uri suplimentare și o nouă unitate

Insall

1 Despachetați, arde sau monta
2 Instalați jocul
3 Copiați conținutul de cracare de la PROFET dir

Categories: