http://i67.fastpic.ru/big/2014/1105/72/b3f63357bcf0abe7fb51ca95301e2e72.jpg

Ryse Fiul de la Roma [făcută de remediere rapidă 1 + 2 si CrackFix] -CorePack (PC / ENG / 2014)
Engleză | PC | 2014 | 13.876 GB
Gen: Acțiune

Ryse: Son de la Roma urmează un soldat roman neînfricat pe nume Marius Titus care se alatura armatei pentru a razbuna uciderea familiei sale și apare ca un erou care trebuie să lupte pentru a salva Imperiul Roman.


Ryse Fiul de la Roma [făcută de remediere rapidă 1 + 2 si CrackFix] -CorePack

Ryse: Son de la Roma prezintă un cinematic re-creare a Imperiului Roman, oamenii săi, conflictele și peisajele uluitoare în detaliu care reprezintă valoarea de referință grafic pentru următoarea generație a consolei. Ea aduce brutalitatea și intensitatea de război romane la viață în detaliu visceral, impingandu-vă în haosul aproape de sferturi luptă, în cazul în care emoția pe fața inamicului poate fi văzut și simțit.

Versiunea PC a Ryse vine cu materiale bonus initial lansat ca conținut descărcabil, inclusiv:The Colosseum Pack conține două piei de caractere și două hărți Arena; Ales Packthe Marte "conține o nouă piele personaj, patru hărți Arena, iar noul mod de supraviețuire;theDuel de Fates Pack conține două piei de caractere, două hărți Arena, și o hartă suplimentară de supraviețuire; și Pack Morituri, cu trei noi hărți Arena, a două hărți de supravietuire, si cinci solo Arena hărți. În cele din urmă, jucătorii de PC-uri au de asemenea acces instant la harta Ruine multiplayer și sabia "Trust legionar a lui", lansat inițial ca parte a unei ediție specială a jocului.

instalare:

1. Muntele sau Burn fișier ISO.

2. Instalați jocul.

3. Joacă!

Categories: